Pótpalackok G21 Turmixkészítőhöz 2 Db

Pótpalackok G21 turmixkészítőhöz 2 db

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Konyha
Áfával:5290 Ft
Pótpalackok G21 turmixkészítőhöz 2 db 2,25 (45%) 28 vélemények

A baleset nem véletlen, bármikor megtörténhet! Ezért kínálunk tartalék palackokat a Smoothie készítő G21-hez is. Előfordulhat, hogy az üveg akaratlanul megsérül, elveszik valahol a konyhája mélyén, vagy csak többre van szüksége a többi családtag számára. Akkor ne ess kétségbe, nem maradhat a kedvenc smootie nélkül. Csak vásároljon külön tartalék palackokat, és élvezze kedvenc egészséges snackjét,smoothieját!Két palackot talál ebben a csomagban!

Egészséges BPA-mentes anyag
A palackok és fedeleik egészséges BPA mentes műanyagból készülnek. Ez azt jelenti, hogy néhány műanyag termékben nem találja a mérgező biszfenol nyomát. Tehát nem kell attól tartania, hogy a turmixba káros anyagok kerülnek. Egészséges, természetes turmixod valóban egészséges lesz.

A legjobb turmix? Jég hűtött!
Ezért a csomagjába 2 db praktikus jégkrémet is megtalál, amelyek megbízhatóan hűsítik a turmixot. Csak tegye a fagylaltot a fagyasztóba, fagyasztás után vegye ki és tegye a turmix üvegbe. A hűtőszekrény biztosítja, hogy az üvegben lévő folyadék néhány perc alatt lehűljön.

Hogyan kell csinálni?
Tegyen bármilyen gyümölcsöt vagy zöldséget az üvegbe, csavarja be az üveget egy speciális fedéllel, késsel, tegye a G21 VitalStick 800 W botmixerére, és elkezdheti a keverést. Keverés után csak cserélje le a fedelet és kész is az egészséges snack, amelyet magával vihet a  munkába, iskolába és utazásra is egyaránt.

Megjegyzés
A G21 Smoothie Maker csak a G21 VitalStick 800 W-os turmixgéppel kompatibilis.A Smoothie Maker nem szerelhető fel a G21 VitalStick 1000 W-os turmixgépre!

Termék részletek:

Kompatibilitás: G21 VitalStick 800 W kézi turmixgép Anyag: BPA mentes műanyag Palack térfogata: 600 ml Az italméretek: 2,5 x 1 cm A szerelvény átmérője: 6 cm A csomag súlya: 0,33 kg

Csomag tartalma:

2 x palack Smoothie készítő G21-hez 2 x fagylalt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • Hosszabbító kábel VOREL TO-82685 50 m
  Hosszabbító kábel VOREL TO-82685 50 m

  fém talp 4 földelt aljzat - Az 50 méter hosszú VOREL márkás ábel 3x1,5 mm^2 IP20 kivitelben készült, fém talpas hálózati termék, amely..

  32890 Ft
 • Kéziszűrő ESSENTIALS Szürke
  Kéziszűrő ESSENTIALS Szürke

  Műanyag edény az Essentials sorozatból. Tésztához, rizshez, gyümölcshöz és zöldséghez. Csatolt fogantyú és lapos fenekű az egyszerű..

  1390 Ft
 • ESSENTIALS műanyag szűrő - Rózsaszín
  ESSENTIALS műanyag szűrő - Rózsaszín

  Műanyag edény az Essentials sorozatból. Tészta tészta, rizs, gyümölcs és zöldség számára. Rögzített fogantyú és lapos fenék a..

  1390 Ft
 • Konyhai robotgép G21 Promesso 1500W - barna
  Konyhai robotgép G21 Promesso 1500W - barna

  G21 Promesso Aluminium, a sokoldalú segítőEgyetlen robot, amely minden igényt kielégít a konyhában? A G21 Promesso Aluminium alkalmas erre...

  133790 Ft
 • G21 Vortex vákumos rögzítés
  G21 Vortex vákumos rögzítés

  Szereted a turmixokat, a krémleveseket és más vegyes ételeket? A konyhája büszkesége egy keverő Perfect smoothie Vitality, Smart smoothie..

  7490 FtEgyéb készülékek lakberendezés | konyha pótpalackok g21 turmixkészítőhöz 2 db.
© 2021 Információk