Klarstein Silver Lining 90, Páraelszívó, 90 Cm, 568 M³ H, A Energiahatékonysági Osztály, Rozsdamentes Acél

Klarstein Silver Lining 90, páraelszívó, 90 cm, 568 m³  h, A energiahatékonysági osztály, rozsdamentes acél

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Páraelszívók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:88890.00 Ft
Klarstein Silver Lining 90, páraelszívó, 90 cm, 568 m³ h, A energiahatékonysági osztály, rozsdamentes acél 5 (100%) 23 vélemények

Friss levegő a konyhában: a Klarstein Silver Lining 60 fali páraelszívó eltávolítja a főzésnél keletkezett gőzöket és az egy darab nemesacélból készült berendezés időtálló formatervezésével is megörvendeztet bennünket.A Klarstein Silver Lining 60 páraelszívó rövid folyamatot alatt végez a gőzökkel és a szagokkal a főzőfelület felett: három teljesítményfokozattal az elszívó teljesítményt mindig a főzés szerint lehet beállítani. Ha a legmagasabb fokozatra van beállítva, egy óra alatt több mint 568 m³/ó kipárolgást szív el a konyhából, így megbirkózik azzal is, ha egyszerre több fogást készítünk. A modern technikának köszönhetően  A környezetbarát energiahatékonysági osztállyal az energiafogyasztás kellemesen alacsony szinten van tartva. Minden irányító elem be van építve, úgy mint az érintős panel LED kijelzővel közvetlenül a páraelszívó rozsdamentes nemesacélból készült felületébe, ez megkönnyíti az irányítást is. A két bekapcsolható LED lámpa segítségével a serpenyők és lábasok mindig felügyelet alatt vannak.Időtálló luxus és környezetbarát teljesítmény: A Klarstein Silver Lining páraelszívóval mindig  friss levegő lesz a konyhában. A páraelszívó átépíthető cirkuláló levegővel való működésre két aktívszén szűrő segítségével.

Kéményes páraelszívók háztartási cikkek | páraelszívók klarstein silver lining 90, páraelszívó, 90 cm, 568 m³ h, a energiahatékonysági osztály, rozsdamentes acél.
© 2021 Információk