Irodai Szék Delaware SKID Fekete

Irodai szék Delaware SKID Fekete

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Bútor
Gyártó / gyártmány:WolgaWave
Áfával:49590 Ft
Irodai szék Delaware SKID Fekete 2,5 (50%) 21 vélemények

A szék támlája és kárpitozott ülése ergonómikusan van kialakítva, hogy a lehető legjobban igazodjon a gerinc természetes tengelyéhez. Ez háttámogatást nyújt és csökkenti a fáradtságot. Előnye egy lélegző háló, amely kitölti a teljes háttámla keretet. Az anyag nagy rugalmasságának köszönhetően a háttámla könnyen alkalmazkodik.

Termék részletek: 

a szék teljes mérete: 97 x 63 cm (magasság x szélesség) karfa magassága a talajtól: 64 cm a háttámla méretei: 54 x 50 x 48 cm (magasság x mélység x szélesség) ülésmagasság a talajtól: 45 cm teherbírás: 130 kg hajlásmerevség beállítása: nem ülésmélység beállítása: nem az ülés magasságának beállítása: nem ágyéki támasz: igen fejtámla: nem fekete szín

 


 • Műanyag irodai szék - fekete
  Műanyag irodai szék - fekete

  Klasszikus műanyag szék, optimális irodába, váróterembe, kiállításra vagy akárhová, ahol ülés lehetőséget kel biztosítani. A..

  12990 Ft
 • Rakásolható kongresszusi szék - kék
  Rakásolható kongresszusi szék - kék

  Ideális választás sok helyiségbe -mind konferenciára, társadalmi csarnokokba, de irodába is vagy otthoni irodába. Szerkezet 4 lábbal..

  14090 Ft
 • Rakásolható kongresszusi szék - szürke
  Rakásolható kongresszusi szék - szürke

  Ideális választás sok helyiségbe -mind konferenciára, társadalmi csarnokokba, de irodába is vagy otthoni irodába. Szerkezet 4 lábbal..

  14090 Ft
 • Készlet rakásolható konferencia székból 2 darab - szürke
  Készlet rakásolható konferencia székból 2 darab - szürke

  Ideális választás sok helyiségbe - konferenciára, társadalmi termekbe, várótermekbe, irodába vagy otthoni dolgozószobába. Konstrukció 4..

  27990 Ft
 • Irodai forgószék JAGO BRDS - fekete
  Irodai forgószék JAGO BRDS - fekete

  Stílusos irodai szék egyike a legkelendőbb termékek köze tarozik. Speciális szék modellról van szó, amelynek célja az, hogy tökéletesem..

  19390 Ft
 • Irodai forgószék PORTORIKO
  Irodai forgószék PORTORIKO

  Irodai szék Portoriko legjobban eladó termékek közé tartozik. Speciális szék modellról van szó, amely úgy volt tervezve, amely tökéletesen..

  32690 Ft
 • Forgószék kerekek RACEMASTER 5db
  Forgószék kerekek RACEMASTER 5db

  A RACEMASTER® 5 darabos, kiváló minőségű kettős görgőkkel ellátott, stílusos versenyszerű kivitel kiváló anyagösszetétel és csendes..

  3890 FtKlasszikus székek lakberendezés | bútor | székek | irodai székek irodai szék delaware skid fekete.
© 2021 Információk