Asztali Mini Kosárlabda NBA LCD Képernyő

Asztali mini kosárlabda NBA LCD képernyő

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Ajándékok gyerekeknek
Gyártó / gyártmány:CorbySport
Áfával:10090 Ft
Asztali mini kosárlabda NBA LCD képernyő 3,5 (70%) 28 vélemények

Akciócsomag kosárlabda asztali játék 2 fő részére, klasszikus asztali futball játékok stílusában. Az egymás elleni közvetlen párharcban minden játékosnak összesen 8 különböző pozíciója van, amelyekből kosarat dobhat. A kosárlabda sikerek csökkenése a készségtől, az időzítéstől és a tapintattól függ. A pontos dózist és sebességet kell használni. Ellenkező esetben visszapattanás következik be: a labda új helyzetbe kerül, ahonnan újra kidobható. Két digitális LCD számláló automatikusan megszámolja az elért kosarakat. Nagyon szórakoztató kosárlabda játék minden korosztály számára, fiataloknak és időseknek egyaránt, klasszikus stílusban, amely napjainkban ritkává vált. Egy modern klasszikus játék!

Termék részletek:

egy kosárlabda társasjáték egyedülálló tanfolyama, sok értelemmel a kosarakat számláló automatikus LCD kijelzővel akcióharcok lehetségesek nagyszerű érzés kell ahhoz, hogy a labda dobja a kosarat A játék addiktív jellege sehol máshol nem található meg Kosárlabda rajongók és az NBA számára egy miniatűr kosárlabda játék méretei kb. 53 x 30 x 32 cm.

 

 


  • Túlélő karkötő 3v1
    Túlélő karkötő 3v1

    Legyen felkészülve minden extrém helyzetre! Bár első ránézésre csak egy egyszerű testékszerről beszélünk, viszont ez a karkötő olyan..

    2290 FtAjándékok gyerekeknek karácsony 2020 asztali mini kosárlabda nba lcd képernyő.
© 2021 Információk