Alkoholszonda Elektrokémiai AlcoZero

Alkoholszonda elektrokémiai AlcoZero

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Jármûkellék
Gyártó / gyártmány:Compass
Áfával:32990 Ft
Alkoholszonda elektrokémiai AlcoZero 4,5 (90%) 26 vélemények

Használd ezt a praktikus alkoholszondát bármikor, ha családi ünnep vagy más alkalom után a volán mögé ülnél. Érzékeny elektrokémiai érzékelővel és öndiagnosztikai rendszerrel rendelkezik. Az alkoholszonda képes újrakalibrálni önmagát és figyelembe veszi a környezeti hőmérsékletet a megfelelő működés érdekében. Gyorsan felmelegszik az üzemi hőmérsékletre, és a válaszidő is nagyon gyors. A mérési eredményt ezután jól olvasható kijelzőn jeleníti meg.

Tiszta kijelző Hatékony elektrokémiai érzékelő LED Kompakt és könnyű Öndiagnosztikai rendszer Csupán két akkumulátorral működtethető

Termék részletek:

Érzékelő: elektrokémiai Mérési tartomány: 0,0-4.0 ‰ Felmelegedési idő: 15-35 sec Válaszidő: 3-22 mp Méretek: 114 × 47 × 24 mm Súly: 84 g (elemekkel együtt) Tápegység: 2 × AAA Vigyázat - A CA 10FS alkoholszondát kalibrálni kell


 • Alkoholszonda elektrokémiai AlcoZero
  Alkoholszonda elektrokémiai AlcoZero

  Használd ezt a praktikus alkoholszondát bármikor, ha családi ünnep vagy más alkalom után a volán mögé ülnél. Érzékeny elektrokémiai..

  32990 Ft
 • Alkoholszonda elektrokémiai AlcoZero2
  Alkoholszonda elektrokémiai AlcoZero2

  A népszerű alkoholszonda tovább fejlesztett verziója kifinomult külsővel és érzékeny elektrokémiai érzékelőjével tűnik ki az..

  40490 Ft
 • Autó akkumulátor COMPASS 12V 44Ah 360A
  Autó akkumulátor COMPASS 12V 44Ah 360A

  A Compass márkás akkumulátorok hosszú élettartamú, minőségi autóakkumulátorok. Van egy klasszikus doboza, modern gyártási technológiája,..

  20790 FtAlkoholszonda autó, motor | jármûkellék alkoholszonda elektrokémiai alcozero.
© 2021 Információk