Akku Fúró-csavarbehajtó AKU MABUCHI 18V LI-ION

Akku fúró-csavarbehajtó AKU MABUCHI 18V LI-ION

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Műhely és építkezés
Gyártó / gyártmány:Yato
Áfával:48890 Ft
Akku fúró-csavarbehajtó AKU MABUCHI 18V LI-ION 2,25 (45%) 28 vélemények

Kiváló minőségű YATO 18V vezeték nélküli fúró a Mabuchi Motor Co. motorral Ltd., melynek tartósságát a legjobb minőségű japán alkatrészek biztosítják.

A gép képes háromféle üzemmódban működni: fúrás lökettel, ütés vagy csavarozás.

A nagy sebesség felgyorsítja a munkát, és a fém fogantyú 13mm kényelmes és tartós.

A csavarozó legfontosabb előnyei:

nagy teljesítmény és 40 Nm nyomaték forgási sebesség tartósság a fém fogaskerékház (0-1650 fordulat / perc II sebességfokozat)

üvegszál erősítésű poliamid
li-ion akkumulátor kapacitása 2,0 Ah, elektronikusan védett a túlmelegedés ellen

SYSTEM 18 V

A 18 V-os rendszer egy YATO akkumulátoros szerszám, amely ugyanaz a tartós akkumulátorral működik. Mindegyik készüléket egy akkumulátorral és egy gyors töltővel vagy egyéni egységgel lehet megvásárolni, ami ideális a szerszámkészlet kibővítéséhez.

Az akkumulátor tápellátása biztosítja a szabadságot és a munka kényelmét. Ráadásul a YATO vezeték nélküli eszközök tartósak, praktikusak és tökéletesen kiegyensúlyozottak. Így öröm dolgozni velük.

professzionalizmus
Teljesítmény, modernitás, kifinomult megoldások - mindezt 18 V-os készülékek sorozatában kínálják, a legigényesebb felhasználók és szakemberek számára.

megtakarítás

Nem kell több elemet és töltőt vásárolni más eszközökhöz. A 18 voltos rendszerrel pénzt, pénzt takarít meg otthon és a környezetben!

kiválasztás

A háztartások, műhelyek és kerti eszközök széles skálája lehetővé teszi egy olyan készlet létrehozását, amelyre valóban szükség van.

Termék részletek:

világítás Igen Maximális nyomaték [Nm] 40 Akkumulátor feszültsége [V] 18 Akkumulátor kapacitása [Ah] 2.0 Akkumulátor típusa Li-Ion Az akkumulátor állapotjelzője Igen Alkalmazás Beton, szilikátok, tégla Töltési idő [min] 60 Löket Igen

A csomag tartalma

Csavarozó Akkumulátor Töltő Koffer


  • Csempevágó YATO YT-3707 - 600 mm
    Csempevágó YATO YT-3707 - 600 mm

    Maximális vágási hossza 600 mm.Egyetlen profilozott vezető biztosítja a stabil és pontos működést.A pontos szint lehetővé teszi a megadott..

    41890 FtAkkumulátoros kert | műhely és építkezés | elektromos szerszámok | fúrók akku fúró-csavarbehajtó aku mabuchi 18v li-ion.
© 2021 Információk