Fürdőszoba szett WENKO


Fürdőszoba szett WENKO Candy purple

Fürdőszoba szett WENKO Candy purple

👌 Ezzel a készlettel bájos megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A legfeljebb 300 ml-es újratöltési lehetőséggel rendelkező szappanadagoló adott esetben folyékony szappannal is megtölthető. A tálak szappanhoz használhatók, de mindenféle piperecikkhez, például körömreszelőhöz,..



Fürdőszoba szett WENKO Paradise Red

Fürdőszoba szett WENKO Paradise Red

👌 Ezzel a készlettel bájos megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A legfeljebb 240 ml-es újratöltési lehetőséggel rendelkező szappanadagoló adott esetben folyékony szappannal is megtölthető. A tálak szappanhoz használhatók, de mindenféle piperecikkhez, például körömreszelőhöz,..



Fürdőszoba szett WENKO Havana

Fürdőszoba szett WENKO Havana

👌 A Havana mintás fürdőszoba szett kiváló minőségű anyagokkal és egyszerű eleganciával győz meg, amely azonban modern módon kiemelkedik. Két fogkefés csésze tökéletesen illeszkedik a színhez és a kialakításhoz a tartós sörtéjű WC-készlethez. A szappantartó mindent finomhangol...



Fürdőszoba szett WENKO

Lakberendezés | Fürdőszoba | Felszerelés

👌 A fürdőszoba szett kiváló minőségű anyagokkal és egyszerű eleganciával győz meg, amely azonban modern módon kiemelkedik. Két fogkefés csésze tökéletesen illeszkedik a színhez és a kialakításhoz a tartós sörtéjű WC-készlethez. A szappantartó mindent finomhangol. Ezzel a palettával a fürdőszobáját hangulatos zónává alakíthatja! Termék részletek: pohár mérete: 7,3 x 10 x 7,3 cm szappantartó: 13,7 x 3 x 10,5 cm szappanadagoló: 9 x 17,4 x 7,3 cm anyaga: polirezin Csomag tartalma: 1x szappantartó 1x szappanadagoló 2x fogkefés csésze  ..



Fürdőszoba szett WENKO Polaris Purple Metallic

Fürdőszoba szett WENKO Polaris Purple Metallic

👌 A három részes készlet a kiváló minőségű anyagokat ötvözi a modern dizájnnal. A szett kiváló minőségű fémkerámiából készül. Száppan + dekor nincs a szettben! Termék részletek: színe: lila, fényes lakk Ø szappantartó: 9 cm, szappantartó edények: 2,5 cm szappanadagoló: 6,5 cm, magasság 17 cm adagoló térfogata: 325 ml szivattyú: krómozott, ezüst az ecset teljes mérete: 19 x 15 x 39 cm anyaga: kerámia Csomag tartalma:  1 x szappanadagoló (tartály + szivattyú) 1 x szappantartó 1 x WC-készlet (WC-kefe + kefetartó) a szappant és a dekort nem tartalmazza! ..


Fürdőszoba szett WENKO 4,5 (90%) 30 x Értékelések

Termékkategóriák furdoszoba szett wenko : 5 termék.



© 2021  Fürdőszoba szett WENKO Információk